Τέσσερα χρόνια μαζί… Και συνεχίζουμε!!!

Εκκίνηση στην παραλία της Γλυφάδας, 9 Απριλίου

 

Είστε έτοιμοι! Τα «Βίκος» Street Relays επιστρέφουν και υπόσχονται νέες συγκλονιστικές στιγμές μέσα στους ελληνικούς δρόμους, αγκαλιάζοντας για τέταρτη χρονιά απ’ άκρη σε άκρη ολόκληρη την Ελλάδα.

Υπόσχεση, όραμα, φιλοδοξία, στόχος; Άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για την πρωτότυπη αυτή σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας σε δρόμο, που το 2016 έκλεισε στους δρόμους του Πειραιά, με περισσότερους από 3000 χιλιάδες συμμετέχοντες, χιλιάδες θεατές κάθε ηλικίας, φέτος κάνει τη δική της εκκίνηση στην παραλία της Γλυφάδας.

Το πρώτο απ’ τα εννιά ραντεβού των «Βίκος» Street Relays 2017 έχει κλεισθεί, μ’ όλους όσους έχουν τοποθετήσει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους, με  ανθρώπους που απλά τρέχουν για να διασκεδάσουν μαζί με την παρέα τους, για τις 9 Απριλίου 2017.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το πρωί και η αυλαία θα πέσει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στους δρόμους της Γλυφάδας, η οποία προστέθηκε στη μεγάλη παρέα μας πέρσι και θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη σειρά αγώνων δρόμου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

 

 

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, αθλητές, μικρά παιδιά ακαδημιών συλλόγων, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παρέες, φίλοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι θα τρέξουν προκειμένου να ενισχύσουν και φέτος έναν ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό, που πάντα συνοδεύει την τέλεση των «Βίκος» Street Relays – κι αυτή τη φορά αφορά το κοινωνικό έργο του  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον Αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Το δικό σας «ταξίδι» ξεκινάει από την παραλία της Γλυφάδας, με μια σειρά τεσσάρων αγώνων:

KIDS RELAYS 4X100Μ.

KIDS RELAYS 4X50Μ.

STREET RELAYS 2X5000Μ.

STREET RELAYS 4X2500Μ.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ.

 

Το φετινό καλεντάρι του «Βίκος» Street Relays

Η εκκίνηση των αγώνων «Βίκος» Street Relays για το 2017 δίνεται στις 9 Απριλίου 2017 στην παραλία της Γλυφάδας και θα ακολουθήσουν άλλοι 8 αγώνες, που συνεχίζουν να έχουν ως προτεραιότητα και σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών, σωματείων, φορέων και ιδρυμάτων.

 

 

 

Η ελληνική εταιρεία «Βίκος» συνεχίζει να αγκαλιάζει την προσπάθεια, ως ο ονομαστικός χορηγός, ενώ παράλληλα ακόμη οκτώ εταιρείες, σε ρόλο χορηγών και υποστηρικτών είναι φέτος στο πλευρό των Street Relays, που μέσα στο 2017 έχει βάλει ως υψηλότατο στόχο την εκτόξευση των αγώνων σε άλλο επίπεδο και την καθιέρωση τους ως ένας σημαντικού κοινωνικού-αθλητικού θεσμού, που έρχονται να αγκαλιάσουν την τοπική κοινωνία.

Πιο αναλυτικά τα φετινά εννιά ραντεβού σας με το «Βίκος» Street Relays είναι:

1.Κυριακή 9 Απριλίου, ΓΛΥΦΑΔΑ

2.Κυριακή 23 Απριλίου, ΚΑΒΑΛΑ

3.Κυριακή 7 Μαΐου, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4.Κυριακή 21 Μαΐου, ΚΟΖΑΝΗ

5.Σάββατο 10 Ιουνίου, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

6.Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ΛΑΡΙΣΑ

7.Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ΛΑΜΙΑ

8.Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

9.Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ΠΑΤΡΑ


 

 

Εγγραφές

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για τους πέντε πρώτους σταθμούς του «Βίκος» Street Relays 2017.

Για την εγγραφή σας και άλλες πληροφορίες:
http://www.hermes-events.org/index.jsf

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://twitter.com/StreetRelays

https://www.instagram.com/street_relays