Μετά τον επιτυχημένο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, το ρολόι αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον φετινό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.

Ανοιξαν την Κυριακή οι εγγραφές του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013 για όλους τους Αγώνες Δρόμου της διοργάνωσης. Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών καλούν τους ενδιαφερόμενους δρομείς να υποβάλλουν εγκαίρως δήλωση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Αγώνα. Ακόμα μεγαλύτερος αριθμός δρομέων αναμένεται να ανταποκριθεί στο σημερινό κάλεσμα μας και να κατακλύσει για ακόμα μια φορά τη Μαραθώνια Διαδρομή στις 10 Νοεμβρίου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να ξεπεραστεί το όριο των 30.000 συμμετοχών σε όλους του αγώνες δρόμου, ενώ επεκτείνονται και τα όρια συμμετοχής για τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ φτάνοντας τους 7.500 δρομείς σε κάθε αγώνα. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν σε κάθε περίπτωση στις 27 Οκτωβρίου 2013, ενώ αν τα όρια συμμετοχής σε κάθε αγώνα συμπληρωθούν νωρίτερα, οι εγγραφές θα σταματήσουν άμεσα.

47833-532-1(1)-960

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *